Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem är du?
Vad är ditt syfte?
Varför har du kommit hit?

Den jag är.
Din önskans syfte.
Jag ger mig till dig.










Fri vers av TheThinLine
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 10:46



Bookmark and Share


  Mandalay
Tar mig friheten att kommentera igen.
Jag tycker om den här jätte mycket. Ska nog skriva upp och sätta upp på väggen.
2007-06-08

  Mandalay
Riktigt vackert, gillar meningarna. Alex, du underskattar dig själv.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine