Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öga.

Jag ser att havet speglas i dina blå ögon.
Nej, det är himmelen.




Fri vers av TheThinLine
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 16:35



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
just som kommentaren nedan!
havet är bara passivt second hand blå
fan det var ju genialiskt allegoriskt i sin enkelhet!


enligt samma princip typ:

är det månens silvriga ljusblänk i ditt svarta hår
eller är det solens
2007-06-08

  Mandalay
Havet speglas väl i och för sig av himlen?
Nu måste jag tänka ^^.
2007-06-08

  Mandalay
*tystnad* .. Ingen vet riktigt.

Men det var ändå vackert. Vad är bäst? Himlen eller havet?
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine