Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munsår del 3.

Tittar på mig själv i spegeln ännu en gång.
I hopp om att det har försvunnit.
Besvikelse. Det är fortfarande lika stort.
Men jag tror inte att det kommer växa sig större.

Tänker för mig själv;
Perfekt ändå, nu när det är skolavslutning och allt.
Hur ska jag överleva detta?
Folk kommer vilja ta kort på mig, och där står jag.
Och ser inte klok ut.


Jag vill slå på det. Men så fort jag nuddar gör det ont.
Jag vill att det ska försvinna, men jag får snällt vänta.

Det här tar död på mig.  Hopplöst.




Fri vers av Mandalay
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 16:37



Bookmark and Share


  TheThinLine
Jag tror inte att det tar död på dig.
Det är nog på nåt sätt ditt fel att jag håller på att få ett ^^
I varje fall är det väl en prövning du måste genomlida.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay