Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme.

Det är varmt. För varmt.
Det gör det svårt att andas.

Känner hur värmen söker sig ner i halsen.
Och bränner sönder lungorna.

Det gör ont! Jätte ont.
Dricker snabbt ett glas vatten


men det är försent.




Fri vers av Mandalay
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 20:15



Bookmark and Share


  TheThinLine
\"Men det är försent\" är bra :)
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay