Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens protest.

Det förflutnas folk! Känn er nöjda med den tid ni levde på. Ni vill inte hit.

Nej, vi ser vad som händer. Vi kommer inte.

Dagens män! Vad gör ni?! Varför denna aptit för förstörelse och kaos?

Vadå? Gör vi fel? Vi kan inte handla på annat sätt.

Framtidens barn! Skrik ut er vrede över era förfäders synder! De dömer er i förtid, till en existens ni inte vill ha!

Om vi kunde ha stoppat er skulle vi det! Detta helvete ni fördömt oss till... Denna Jord... var den er? Varför förvaltade ni den inte som den gåva den var?

Högre makter! Inled den renande process skapelsen behöver! Vi behöver den. Nu.

 Tag er i akt. Vi är på väg. Den här gången kommer ni inte undan.

 




Fri vers av TheThinLine
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-09 10:08



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Suverän!!! i sin lite hårda stil om de ungas arv och om förfäders dårskap...
Tiden ger oss bud...
2007-06-09

  Håkan Eklund
mycket spännande och upplagd dikt.
gillar kommunikationsupplägget.
som man känner jag mig påhoppad i
nutidstycket, eftersom det förflutna handlar om
\"folk\" och framtiden om \"barn\". Ger bittersmaken
att kvinnor är oskyldiga till dagens elände. och så e det inte.
skapade en reaktion.. bra
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine