Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du dödar mig.

Om du dödar mig. Ska jag tacka.

Om du dödar mig. Ska jag följa.

Om du dödar mig. Ska jag gå.

Om du dödar mig. Ska jag vända.

Om du dödar mig. Ska jag komma.

Om du dödar mig. Ska jag vaka över dig.

Om du dödar mig. Ska jag hålla om dig.

Om du dödar mig. Ska jag kyssa dig.

Om du dödar mig. Ska jag älska dig.

Om du dödar mig. Ska jag döda dig.

 




Fri vers av TheThinLine
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-09 13:27



Bookmark and Share


  To
Väldigt intressant text! Väldigt intressant! Beretta gärna vad du hade för tankar bakom den. Det finns något stort mellan raderna märker jag.
2007-09-25

    Bodil Sandberg
Den här dikten(SPECIELLT SOM MIN SINNESSTÄMNING ÄR JUST NU)RÖR MIG PÅ DJUPET..DEN BLIR EN FAVVO PÅ STÖRT!!!
2007-06-09

  Karolina Axelina
Åh, Den här beskriver verkligen det svåra momentet i kärlek. Det är precis såhär det känns.
2007-06-09

  Mandalay
Vackert, jätte vackert.
Och mystiskt avslut. Bravo :)
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine