Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

år blir till år

Hjulen snurrar runt
runt
runt

Åren går
liten blir stor

En gammal själ i en ung kropp
en gammal kropp med en ung själ........

kan man leva utan att dö




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-06-09 18:36



Bookmark and Share


    Nike
ja, jag är då medveten i högsta grad att vi lever vidare och kommer tillbaka igen till jorden för att göra det vi glömde förra gången....
känns på något vis som om du har funderat i hur det ligger till när det gäller reinkarnation å sånt...
en härlig förklaring till att det finns stora frågor att finna svar på
2007-06-10

    inmeddiginålsögatkamel
Mycket fint :)
Pippi Långstrump kan leva utan att dö. Krumelurpiller, du vet.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen