Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbrott

Du ställer din altandörr på vid gavel,

tillåter vem som helst att komma in.

Ditt hjärta är dock låst med sjutillhållarlås,

där släpps inga behöriga eller obehöriga in,

Kvinna, du är lätt att dyrka,men omöjlig att dyrka upp...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-10 17:53



Bookmark and Share


  Marreb
Klurigt skrivet. Och här finns en hel del djup psykologi också.. gillas!
2007-06-23

  Chérie
Bekräftar, med glimten i ögat.
2007-06-22

  Rosen VIP
Nja! Bara tills den rätta låssmeden kommer...
Hm! hoppas du inte ser alla kvinnor som ouppnåliga..
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver