Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidslöshetsförundran...



jag behöver tid

tid att finna

finna tid att göra

göra det jag inte har tid för

för lite tid att hitta mer tid att

att hitta det jag redan har

har men inte vet hur

hur jag ska använda

använda rätt

rätt...?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen