Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tjänar det till?

Det skrivna ordet.

Det föds.
Det lever.
Det dör.

Precis som vi.

Det har sin tid.
Det är populärt ibland.
Det är bortgjömt ibland.

Precis som vi.

Pergamentet ruttnar.
Pappersstycket brinner.
Datorn är förgänglig.

Så vad tjänar det till?
Att skriva.
Så vad tjänar det till?
Att teckna ord.
Så vad tjänar det till?
Att ge sina känslor form.

Vad tjänar det till?
Det är hopplöst.

Så vad tjänar det till?




Fri vers av TheThinLine
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 23:13



Bookmark and Share


  Mandalay
Tankevärt. Jag kom dock på en liten teori.
Precis som vi, så bidrar ord med glädje, sorg och alla möjliga känslor. om än för en liten stund.
Det är liksom nödvändigt. även om det inte spelar någon stor roll i längden.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine