Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet.

Regn.
Äntligen.
Jag har väntat så länge.
Det är livgivande, det är uppfriskande, och det är här.
Det kom till mig när jag bad om det.

...den tunga gyttjan börjar falla...

Jag sjunker ner i dyn.
Detta var inte vad jag bad om.
Varför ge detta onda till mig?
Tjock vätska.
Brun.
Kvävande.
Dödlig.

Ge mig styrka.
Vad har jag gjort?
Må en blixt flamma och hänvisa mig till nånting bättre...




Fri vers av TheThinLine
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 18:56



Bookmark and Share


  Mandalay
Hm.. även om det här inte är en av dina bästa så är den bra.
Gillar speciellt sista delen där. bra :)
2007-06-13

  Rosen VIP
Hm! Först en längtan och en mjukhet i sina ord för att sluta i insiktens tyngdhet. Tolkar denna som att vi i vår strävan efter lycka kan bli blåsta på konfekten...
Bra skrivet!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine