Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte sova...

Jag känner för att skriva något
något smart och tankfullt
som kan få er att tänka att
hon
hon e inte helt dum hon...

men alla orden har dratt till södra sidan stan
så jag kan lika gärna ge upp...

och jag bor ju i den sjaskiga delen - norra sidan
här finns bara bilalarm, nackers och hästar
jag ser till spiran härifrån
och neråt gatan spelar de in nån Charles Dickens film...
vet inte vilken
det känns som om de har gjort alla redan

lagom surrealistisk känsla att gå ut från gården
och mötas av ett gäng herrar i höga hattar och käppar

nä jag hade ingenting att säga idag
men det kändes så...

det fastnade nånstans på vägen




Övriga genrer av enlitenenstor
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-06-12 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor