Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlängtan i pereferin

det är inte så lätt att alltid behöva förklara sig
och när han tittar sådär på mig så blir jag kall
det finns inget han kan säga
som skulle få mig att ändra mig
ändå hoppas jag

och jag har träffat en som är precis som du
han är lång iallafall
och kall
fast jag ligger bara med honom
och det är inte alls som det var med dig

jag har en del allergier
mot pollen och politiskt korrekta människor
martyrer och folk som inte duschar
det mesta annat klarar jag av
jag har till och med lärt mig att ha sex med kondom
det du

igår fick jag sms från han jag verkligen vill ha
det är inte han den långa
och i helgen hånglade jag med honom igen
sen skulle han hem
till sig
han skulle jobba nästa dag

han är en \"bra kille\" ni vet
en sån där som man sällan hittar och när man gör det
så finns kemin aldrig där
det gör den nu
och jag har börjat tro igen att jag
kan tycka om någon som är bra för mig

jag ska inte kasta mig in med hjärta och själ
man borde ju ha lärt sig något
med tiden
men jag klarar inte det
hela kroppen på mig kliar när man spelar spel med mig
fast det gör han inte
som tur är

han försörjer sin mamma
hon kan inte jobba och de bor i ett rätt kasst område
jag relaterar till honom och får lite hemlängtan
till min mamma
jag skickar pengar till henne men det är inte för att vara snäll
det är för att jag är skyldig henne det
fast den skulden kan jag aldrig betala klart

jag är allergisk mot skuldkänslor också
det är därför jag alltid har ont i huvudet
men du
jag måste gå nu
det är dags att börja se framåt
istället för att älta det som var en gång

jag ska på dejt i veckan med han som jag vill ha
och jag vet
att det kommer gå bra
om jag bara kan släppa mina gamla spöken
jag måste släppa mina gamla spöken
de säger
att det inte är så svårt om man försöker


så jag försöker




Fri vers av enlitenenstor
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-06-12 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor