" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Lille skutt hoppar på min näsa

Grodorna spelar basket i mitt öra

Sover smurfarna i din säng

Kamelerna skiter i äpplet

Findus jagar tomten

Pettson glor på granen

Mupparn stjäl din sista krona

Ostyrda Gremelins på luffar stråk

Siitter o glor på mellan åk

Mellen dynorna Svamp bob fyrkat gosat in sej

I dina kvalster goa

Skalman hoppar mage

Lille skutt hoppar på min näsa

Smurfar till undansätning

Ger dej en kram

Och

Skriker

Vaknaaaaaa nu

Det va en dröm

Sayonara

O

En

Jävla tur det




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-06-12 23:53



Bookmark and Share


    mr.b0b
Blev bara bättre
2007-06-13

    mr.b0b
i kungens skägg
och ior som på lägg

den var bra
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter