Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väldigt känslofylld, visste inte riktigt hur jag skulle formulera mig... men så här blev det


du är där..

du som där borta är
du som känner mig så väl
ett orofyllt huvud jag bär

oändlig, okrossbar kärlek,vänskap

jag är här
du är där
ses ska vi
inom kort göra

njuta av livet tillsammans
en stund
iallafall en liten stund




Övriga genrer av mfinne
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 23:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ibland är det de små stunderna som räknas. Mycket känsla här. Gott.
2007-11-20

  Daniel Svantesson
väldigt snbygg vers, väldigt gripande.
det är inte utan att man undrar vem den handlar om.
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne