Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det heliga föräldraskapet och vårt behov av kontroll.


Indoktrinering

Indoktrinering
– Nej, jag vill inte!
Ett hårt grepp höll honom kvar.
Munnen bändes upp av två hammare och käken gick ur led.
Föräldrarnas åsikter forsade ner i hans mun.




Fri vers av danshäxan
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan