Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse nr 1

Tyst ligger natten, tjock och mustig
Mörkret hägrar, häckar
Bygger bon långt ut i himlen
Från norr till söder
Öst och väst…
När stjärnor faller, räknas dom
En efter en stoppas dom noggrant i var mans ficka
För att sedan glömmas…
Om natten när hopp och önskningar väver drömmarna
Formar tanken ett liv vi omöjligt skulle kunna leva.




Fri vers av Jesper Kling
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-06-15 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan