Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckning Nr 18

Utanför ömsar ormarna sitt skin
Skräckslagen sitter den enslige
Bearbetande sin senaste tanke…
Sedan slingrar sig ormen in i hans öra
Lägger ägg mellan hjärnhalvorna…
Kanske man skulle röra på sig
Förflytta sig någonstans, tänker han
Kanske inte…
I ett terrarium ter sig livet annorlunda
För somliga finns här inget att förstå
Ormar i tusental
Fredliga så länge ingen rör sig
Ofarliga om man släpper taget…
Avvaktande följer han sitt steg
Alltid på väg hem.




Fri vers av Jesper Kling
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-06-15 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan