Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett första utkast, försöker beskriva det första mötet. kapa och lägg till, tyck! / danshäxan


feromoner

>feromoner<
passionerad eller nyfiken,
störtkär eller bara kåt?
hur som helst
upptar du all min vakna tid




Fri vers av danshäxan
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-06-16 07:11



Bookmark and Share


  glittertindra
kärleksbesatt... :)
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan