Brodern..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brodern...


Michaelo

 

Med svärd för själ

stående i varje värld

för alltid sedd

evigt blind

levande

 

vind

 

Missförstod i mörkret

nyttjad av ljuset

söker brodern

av mörket

 

fallen

 

Längtande sin älskade

gömmer smärtan

letande stigen

vill finna hem

för evig

 

vila

 

Det som nu är skrivet

är inte livet

hjärtats ord

övergivet

 

livet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de sanna orden sedan länge glömda

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 20:02



Bookmark and Share


  Elidoll
Vad kan man skriva som kommentar här egentligen? Fint skrivet eller ett enkelt \"du är bra\". Allt jag kan säga är att den berörde mig, något som få dikter lyckas med.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius