Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den lyckliga och oförstörbara varelsen har inga problem med sig själv och drar inte med sig bekymmer till sina medmänniskor; så han är fri från ilska och är icke partisk, för sådana åkommor antyder svaghet.


Epikurism - A

Romeo slukar glupskt korv, hamburgare och chips
hans Julia är försvunnen
och han måste fylla tomrummet
med något.

Julius sitter ensam, fattig och gammal,
hans ungdom är försvunnen.
Han drömmer om odödlighet
och dödlighet.

Sonja hugger av sig sina fingrar
för dom spelar för vacker musik på hennes piano.
Hon vill inte höra
tonerna av kärleksfulla minnen.

George kippar efter luft
när han drunknar i en bassäng av olja.
Han drömmer att han kunde få dricka ett glas whiskey,
och haft en jävla massa mer pengar.

Tristian köper sig ett luder
för han skiter i Isolde, och hennes jävla planer.
Han blir hög på lusten av att bedra
och vill förstöra allt det han älskar.

Anna har slutat att äta
för hon blir vackrare då.
Hon vill vara omtyckt
för hennes revben och problem.

Romeo är överviktig och full.
Han ligger nerslagen, blodig och smutsig på golvet.
Hans Julia bryr sig inte
för hon silar heroin.




Fri vers av fallen
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-16 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tveksam titel, men annars läste jag denna med behållning
2007-06-16

  devilsangel
mörk, tragisk och mycket sorglig text...Men gillar den på nåt sätt...
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen