Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är det mitten på juni

Och du sa
det kanske måste få göra ont
en stund?
Ett litet tag
liksom

Och jag frågade
hur lång är en stund,
ett litet tag?

Du funderade
rynkade ögonbrynen
fick en grop i hakan




Det är när nästa sommar börjar




Fri vers av cohen
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 15:04



Bookmark and Share


    Maria Malm
En liten stund och ett litet tag..egentligen lite svåra begrepp, eftersom de kan betyda olika för olika personer.
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen