Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en treraders om vardagen i ett äktenskap. Oredigerad. Respons? / danshäxan


man och hustru

>man och hustru<

det är skönt att finnas till
när du diskar och jag skriver poesi på balkongen
livet har äntligen hittat balans




Fri vers av danshäxan
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 17:54



Bookmark and Share


  Jer
Antar att han fyller på kaffekoppen med...

Snyggt fångat!
2007-07-08

  glittertindra
när man kan acceptera var och ens sysselsättning.. då är det bra... :)
2007-06-18

  Björn Donobauer
Perfekt blir det om du diktar om hans diskning... men det är kul och bra skrivet..
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan