Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek och känslobubbel om våren - ofrånkomligt i min värld. Första utkast. / danshäxan


från vinterdvala

>Från vinterdvala<
Hej hjärtat!
Välkommen ut
Kusten är klar




Fri vers av danshäxan
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-06-17 17:57



Bookmark and Share


  glittertindra
som vår och sommar gör med oss flesta... vi tinar som upp.. :)
2007-06-18

  Sparven
Tack!

Underbart är kort!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan