Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tavlan


vitt och blått
och vintrig tystnad

ett stilleben som fångar sinnen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-06-20 22:39



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt man ser bilden
2007-06-23

  Zam
Vad hände med betygsättningen... jag vill ge dig en femma för denna. Kram Z.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP