Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själfulla Pornography

 

 

Det är nära till ljuset nu

Måste bara stå distansen ut

En distans vävd i blues

The Cure möter Atlantic records till slut

 

 




Fri vers av theperna
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-06-18 02:27



Bookmark and Share


  Vind
Atlantic Records, det är poesi det för ett soulhjärta. Hade du fått in Stax också hade du fått en blå och röd gnistrande stjärna.
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna