Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om människans ovilja att ta ansvar




Samhällsproblem

 

Vår tids största syndabock

allas vår eviga klagomur

bespottad

ratad

hatad

beskylld

som får klä skott för oförrätter

våldsverkare, slynglar och hulliganer

 

så vacker världen kunde ha varit

 

om det inte vore för

samhället!

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 489 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-19 23:48



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vi tillsammans, vårt självpåtagna hällvete. Klagomurens eko faller alltid tillbaka mot den som ropar. Skön text om samsyn...
2007-06-28

  Krissie
Den här texten träffade mitt i prick! Skickligt formulerat!!!!!
2007-06-25

  Uffe Agnetun
Vi är samhället samhället är vi ... vi spottar således på oss själva. En bra text med ett socialt patos. Det finns många timmar av tankar bakom dessa enkla rader.
2007-06-24

  Bjarne Nordbö
Och detta samhälle strävar man för att bli en del av. Tur att Poeter finnes som du.
2007-06-20

  Albert
Jag ett undantag som bär min egen skuld
andras också

på vilken bock lägger du din skuld?
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes