Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa sig upp.

Det är nu jag reser mig... och nu faller jag.




Övriga genrer av TheThinLine
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-06-20 09:50



Bookmark and Share


  Mandalay
Och det är då man reser sig upp igen, och så fortsätter det.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine