Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För detta är väl jag?!

Jag har alltid
varit en
besvärlig människa,

med alledes
för mycket känslor
och alledes för
mycket hat.

Känslor som
sväller upp mig
till en jätte
liknande varelse
som du aldrig
förut skådat,
med hat
som sin
huvud ingrediens.

Ett hat
som bara
tar över mer
och mer

(och snart
har tagit
över hela mig.)

Som till sist
tar form och bildar
ett inre ett inre
som bara jag
själv kan förstå,
ett inre bara
jag vet av.

Jag borde
be om förlåtelse
för mina
handlingar

( men vad finns
det att göra? )

Kakan är redan bakad




Fri vers av tanja georgsson
Läst 529 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 14:13



Bookmark and Share


  DC
Jag vet att du är fylld med mycket kärlek också som du sprider ut ibland din omgivning!
Vackert poetat.
2008-03-05

  coffe
kakan bakas hela livet har precis börjat min födder kärlek där det förut växte hat /c
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson