Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det efterkonstruerande självet...


Det var länge sen
länge sen dagen färgades av natten
natten som upplevdes till fullo
till fullo och i samhörighet
i samhörighet med en svag känsla
känsla av beslutsamhet
beslutsamhet och fokus
fokus på något viktigare än självet
självet som faller ifrån så lätt
lätt och kraftlöst
kraftlöst och oemotsagt
oemotsagt till en grad
grad av känslospel
känslospel och värme
värme från hud till hud
hud och vätskande tungor
tungor som dansar
dansar och skaver
skaver och gräver
gräver och upplever
upplever och leker med
med det okända
okända vilsenhetens vilda
vilda fantasier i realitet
realitet och äventyr som komplement
komplement till varandras helhet
helhet och del av helhet som ett pussel
pussel av små bitar av njutning
njutning i den enstaka rörelsen
rörelsen som sprider
sprider sig från kropp till kropp
kropp i statisk rörelse i evighet
evighet i det allvarsamma drömspelet...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-06-21 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen