Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oh yes you can...


rock me...

man kan faktiskt inte hangla med rockstjarnor varje dag sa han...
han hade en gul t-shirt pa sig
jag hatar ju gult!

vad skulle jag pa det och gora
jag skulle hallt mig borta men det dar men att spela svar har aldrig vatt min grej

och nu vill han lara kanna mig verkar det som
det ar ett javla pratande
som en jobbintervju

vill jag ha jobbet
som hemmafru i nan javla forort
medan han ar pa turne

man kan inte hangla med rockstjarnor varje dag
men man kan forsoka
nagot kall ska man ju ha

och det ar ju bra att ha ett intresse, en hobby, har i livet
det har ar min
jag ar en bekraftelsehora som sa manga andra

men en rockstjarna ger ju mer bekraftelsepoang an manga andra
sarskilt om han friar till en
fast jag kan ju inte laga mat sa da far vi ha hemhjalp

man kan inte hangla med rockstjarnor varje dag
men jag kan




Fri vers av enlitenenstor
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-06-22 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor