Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusen tack för hjälpen och synpunkterna, Catherine! Och vad gäller slutet så handlar det om diktjaget som katastrof - en liten sarkastisk reflektion över det som brukar kallas kärlek (i alla former). Får kärlek(en) henne att släppa sin rädsla?


Gamegirl (fd. \"Jag vet vad jag vill, får det jag förtjänar\")

Det är märkligt hur jag varje gång
liksom förskjuts från mig själv
och skapar en oemotståndlig
game-girl-figur

med stora ögon
småleende mun
vaggande höfter
perfekta ögonbryn
som höjer sig
men bara en aning;

flickor ska ju hålla på sig
vara svåråtkomliga
absolut inte kåta

Knockout!

andra ronden gör magen
uppror men jag kämpar emot
underlivets molande
och tungan tar sats
porerna svetten -
det syns väl inte?

ser bara din mun
hur den rör sig
hur den pratar

Fokus nu
fel fokus

skulle vara på henne
och inte på dig
på mig i mig när ditt dig
når mig i snabbspolning

tänker säga det
kommer ringa
ska begära
böna be
locka pocka
men finkänsligt, upphöjt
så jag inte fråmstår med
alltför djup urringning

Brösten
se dem!

inunder finns jag
med synliga sprickor
hur ska jag visa min grundlösa
botten klämd i det yttre

Säg: är \"kärleken\" större
än rädslan?
ja, tänk vad underbart
när livet tar vid,
nuddar ytan
11 september
är jag

som tvinnar mitt hjärta
tvåtusen varv - förhärda dig
stå emot
ta sats och spring
för mina batterier
räcker mycket länge








Fri vers av Poetnissa
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 12:04



Bookmark and Share


  LassO
Om man är riktig man, så älskar man den typen av kvinna som beskriver, stark, tuff och kaxig frågar med sitt blotta utseende \"vågar du\". Härlig beskrivning, stå på er tjejer.
2007-10-08

    ej medlem längre
Intressant tema det där med Gamegirl, något som de flesta kvinnor känner igen tror jag, män också för den delen - Gameboys. Det är en naken skildring du beskriver, känns ärlig på nåt vis, men också en vunnen insikt om The game!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa