Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror man på gud får man ta den med en nypa valfri krydda..


Genesis version 6 del 1

Moder Jord blev påsatt av en charmerande planet,

hon blev gravid, fadern blev rädd, knäppte gylfen och smet.

Stack till en annan bortre galax för lite mer pippa,

ty ansvar och faderskap var något han ville slippa.

Moder Jord blev större och större och till slut,

förlöstes hon med en big bang, ett kejsarsnitt typ akut.

Hennes avkommor lärde sig att yngla av sig i hiskelig takt,

tackade sin moder med att utsätta henne för en morbid slakt.

Man stängde in henne i ett lager av avgaser så att hon blev het,

utan en tanke på att nästa generation ochså behöver sin planet.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 13:43



Bookmark and Share


  stella
Gud va bra Berra! Underbara rim och viktigt budskap! Högsta poäng.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver