Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kors i taket

nej nu, rämnar skinnet
och rosa bristningar målar min kropp
inte av pubertet eller ålder
bara av längtan och åtrå




Fri vers av danshäxan
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 16:12



Bookmark and Share


  aol
oj jag briserar häftigt rakt gillas
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan