Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte en sanning. Det var en skvätt kvar.


Inga blommor här inte..

Jag hittade inga blommor,

så jag fick lägga en flaska Jägermeister under kudden.

Mer än 50 örter och den var tom när jag vaknade...

Vem jag drömde om??....inte en aning.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-23 10:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Något rann
kanske ut,
så det räckte
till en näck-ros!
2007-08-30

  Rosen VIP
Ha ha rolig denna! man får ta vad man har..
2007-06-27

  stella
Konstigt..du borde ju verkligen kommit nånvart med all den medicinen!
2007-06-23

  Blodros
...hahaha.....skönt med ett skratt...tack för det berra bäver..
2007-06-23

  Lena Renman
Haha.. roligt skrivet och med en berusande midsommarnattsdröm kan jag tro.

Lena
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver