Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varning för hög sanningshalt!


OTROGEN - EN UPPRIKTIG LÖGN

 

 

En gång för länge sen ljög jag för att göra min tillvaro sann

Sen valde jag att börja tala sanning och aldrig har jag känt mig mera falsk

När jag senare tagit mig in i ärligheten var jag tvungen att vara otrogen

I otroheten mötte jag uppriktigheten och vi slog följe

För att åter bli sann ljög jag mig själv full av uppriktighet

I ärlighetens namn gick jag och var otrogen med min sanningssägare och aldrig har jag varit så nära att välja sanningen framför lögnen

För att inte ljuga förförde jag ärligheten med uppriktighet och var otrogen med densamma

Där och då blev lögnen sann och falskheten uppriktig

 

Nu är jag oförmögen att kunna ljuga mera

 

 




Fri vers av theperna
Läst 749 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-24 01:58



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ett sant ord i rättan tid!!!
2007-06-28

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås konststycket
2007-06-28

  aftermath
en paradoxernas frivolt
tanken snurrar
2007-06-28

  stella
Herregud va snurrigt bra! Total manipulation...
2007-06-28

    ej medlem längre
en ärlig jungfru blir inte konfunderad utan analytisk...
att vara TVUNGEN att vara otrogen klingar falskt som tusan...
att i otroheten möta uppriktigheten kan jag möta...det var hennes sanning du tog till dig....
för att senare även ljuga om den...
Slut på analys...*L*
Eloge för att ärligt och fint skriva om detta...
2007-06-27

  Antropofagen
Maken till vändningar, som en epilleptiker i en vindtunnel..
Brillianta kast, men även en våg blir förbryllad här.
Konklusion? Försöker läsa en femte gång...
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna