Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.poeter.se/exhibition_pic.php?writerId=497&picId=30058


självmordsbenägen kärlek


han var mannen
som blev förälskad i en båt

en nytjärad eka som bunden
följde vågors takt

med ett rep runt sin hals
la han sig bredvid henne i vattnet
redo

att dansa




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-25 08:15



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Oj stark och berörande
vilka bilder
2007-06-25

    Maria Malm
En mycket tragisk dans.
2007-06-25

  Noomie
Underbar!. Vad gör man inte för kärleken?
2007-06-25

    sunnanvind
Man riktigt ser hur de dansar tillsammans! Hu!
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP