Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gurgel, host, spott... dreggel, host-host-host... fnys...


hellre ingenting...



Ibland ser inte jag...
ser inte det jag borde se...
och då finns inte du... alls...
du har aldrig funnits... då...
och jag, då lever inte jag
... då du aldrig funnits

Jag tror inte jag finns
mina fingrar lämnar inga spår
mina fötter når inte ner till marken
till marken jag står på

I betydelsen finns inte jag

Livet är...
livet är meningslöst
man får det man ger
i slutändan spelar inget roll
inget utom attityden
och orden man väljer
det du säger och det du gör
mot andra
mot dig själv

Jag vill inte betyda...
inte betyda någonting
stoft, damm i en vindpust
ett enda sandkorn i en sandhög
jag är den minsta lilla irritationen
den kliande fläcken på ditt vänstra öra

Jag lät mig tro att du förstörde mig
jag är ingenting... hellre ingenting
för dig...

för mig...

\'til then... \'til now... \'til whenever...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-06-25 16:41



Bookmark and Share


    Salt2
Så vackert! Jag gillar särskilt det andra \"stycket\", lämnar en mycket finstämd, vemodig känsla.
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen