Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel o Helvete

SKREK hon, när hon såg
regnbågen i stereo

Det betyder att det är
dubbelt upp med GULD




Övriga genrer av Sparven
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-06-25 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven