Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av frihet


Skrattet

Ditt skratt

Ljudet av frihet

Ditt stenansikte är borta

Fasaden är avslöjad

Du skrattar igen

Ditt skratt

Ljudet av frihet

Masken är borta

Ytligheten är avslöjad

Du skrattar igen

Ditt skratt

Ljudet av frihet

Ljudet av frihet är underbar

Ditt skratt

Min frihet




Fri vers av Charly
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly