Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
How come she did it?


The Eva Braun song


Oh my Master and Commander
Now you’ve got me to surrender
Please don’t hit me with your cane
I know I’ve lived my life in vain

I also know you’ve fought in war
And I know your guts for sure
Let me be your Joan of Arc
Follow you into the dark

As your Eve and holy dove
Deeper and dept goes my love
For you my Master I’ll do it all
United we stand and united we fall

Oh my Master spare my face
When we leave this dirty place
Give me the poison and take your gun
We are now married so get it done









Fri vers av Carola Jeryd
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 21:50



Bookmark and Share


    Saulus
Du kan ju rimma på engelska också! Blir man inte imponerad? Säg mig vad du inte kan. Bravo!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för