Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen lilla flicka som i min kropp ska bo

Min egen lilla mysis

Min egen lilla tjej

Vad ska du nu göra?

Om du inte kom till mig?

Att ligga där och flina

Är inget du ska gö´

Då kan du lika gärna

Bara gå och dö

Men du är ju min lilla flicka

Som alltid kom i kläm

Du har nu gått vilse

Och inte hittar hem

Jag vill dig leda vägen

Men du vill vara själv



Jag hoppas bara du förstår att vägen hem är lång, så lång

Jag själv gick vilse en gång, två gånger, tre gånger och än en gång igen

Nu letar jag febrilt efter dig

För blott när du och jag träffas kan vi känna ro

Jag vill va´hos dig och du hos mig

Det är inte konstigt när min kropp är ditt bo




Fri vers av Sandan
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 14:54



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här gillade jag, särskilt rimmen.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan