Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik

Alla är unika
men ändå är det ingen som är perfekt
Du kan tycka att det du anser är rätt
Men tänk på att ingen annan med dina ögon ser
Och tur är väl det för annars hade vi inte varit unika




Fri vers av MaBo
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 08:49



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Du har så rätt så! :) bra skrivet min vän
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

MaBo