Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill hjälpa min mamma. Också min pappa. Minst mig själv.


Vi behöver..

Mamma:
Du sitter ihopknögglad som ett stort paket,
när du sitter i rulltsol kan du inte berätta nåt som vi inte vet.

Pappa:
Alkoholen har tagit över nu, det börjar se svart ut,
du behöver hjälp att komma ifrån där du sitter just nu.

Jag:
Vill jag se oss tre falla?
Vi behöver oss alla.
Vi behöver varandra.
Vi behöver..



Vi behöver bara varandra.




Fri vers av div-lilly
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 13:37



Bookmark and Share


  Lollan_
Stark Stark Stark Text,
jag gillar den jättemycket,
för det är så mycket känsla i.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly