Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad ont det gör

För visst gör det så här jävla ont?
Varje gång ett hjärta slått sitt sista slag
Saknaden gräver djupa hål som aldrig tar slut
och som aldrig kan fyllas igen
Vid den tidpunkten verkar tårarna aldrig ta slut
Sen blir är det torrt i det utrymme som vi kallar själen
Det är som en ständig öken
TomtSandigt&EnJävlaMassaSandIÖgonen
Jag kan inte blunda längre
Och inte heller se
Fan vad jag saknar den del av mig som försvann med dig

Alla dessa bilder som sitter kvar där inne
Ditt skratt kommer jag inte ihåg hur det låter längre
Bara känslan av när vi skrattade tillsammans finns kvar
Bara känslan av hur det var att längta tills nästa gång vi skulle ses berör
Bara känslan att lägga den där jävla rosen ovanpå din kista etsar sig fast i mitt huvud
Bara känslan av att du är borta räcker för mig

Kära systerson,
Mitt hjärta är brustet
Ditt har slutat slå
Vi passar bättre ihop än någonsin
Och fan vad ont det gör




Fri vers av Blåklinten
Läst 516 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-03 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sista stycket.
är poesi.
är en dikt i sig.
det behövs inte mer.

det gjorde ont
i mig också.
2007-07-30

  div-lilly
Jävligt bra skrivet.
Men ändå så hemsk..
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten