Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara tid...

jag såg på dig och såg tiden
din blekta blomma din fadda kontur, din väntande kropp
med tomt hjärta och huvud i händerna hörde jag idag att det var dags att allt är hemsökt
vi blev visade att det var tid nu
doften av regnet
regnbågens lutande mot dina läppar. -ut!
du pekade gråtande på de döende fiskarna
i år väntade jag på dig, på ditt svar, du gav mig allt med nyckel och lås
oljemolnen äter mig och om jag kunde få en enda önskan som i sagorna
så skulle jag förstöra min historia låsa in mitt ansikte och säga till dig,
-det där! det var bara tid,äntligen vet vi att det är dags






Fri vers av Varan
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 14:10



Bookmark and Share


  Kameleont
Det här är bra....riktigt bra!
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan