Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Om man lyssnar,
om man lyssnar noga.
Kan man höra hjärtats rop.

Om man tittar,
om man tittar riktig noga.
Kan man se ögats önskning...

Om man känner,
om man känner efter noga.
Så finns kärleken i varje del av kroppen




Fri vers av Tezz
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 16:13



Bookmark and Share


  Kent Love
absolut... kärleken finns överallt för den som öppnat sina ögon...
2007-07-13

  Poesifjolla
kärlek finns överallt
men som sagt, man måste känna efter noga
2007-07-04

  Poesifjolla
kärlek finns överallt
men som sagt, man måste känna efter noga
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.