Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så söt

 

 

Du är så söt där du ligger

Så rund

Så god

Sådana former

 

jag vill äta upp dig med hela mitt hjärta

Smaka på dig bit för bit

suga in dina små knoppar

låta tungan virvla runt dina smaker i min gom

låta mig förföras av dina färger

 

Du är som bommul för mitt hjärta

 

 

 

Men jag vet att allt har ett slut.

 

 

 

 

 

 

 

Du är underbar

Min älskade vingummipåse




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 585 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-07-05 17:17



Bookmark and Share


    EllenCalmira
åååh ..... hmmm, slutet så snopet.
Fiffigt värre!
2007-12-28

    Sara Anteskog
Briliant skrivit. Spännande, överraskning och vinegum. Som ett kinderägg ungefär. Härligt när du använder överraskningsmomente.
2007-08-23

    Maria Malm
Oväntat slut, gillas.
2007-07-31

    Miraa
Åhh...vilken kärlek till gott godis! Vackert skrivet!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***