Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag kunna glömma?



Jag ser dina blickar framför mig

och dina avslöjande leenden mot mig

som både värmde och skrämde

men framför allt fängslade mig

Hur ska jag ur ditt nu ofrivilliga grepp undkomma?




Fri vers av Susanna
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-03-25 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna