Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta den på ditt egna sätt.


Delad - Mitt i tu

Vi kan dela himmlen,
vi kan dela den på tu.
Du kan gärna plocka ner den,
..åt mig, men tala inte om att det var du.

För jag vill ha den ena halvan för mig själv,
för jag vill veta att du har den andra.
Annars kan dem ana misstankar om kärlekens älv,
Om allt, att vi har nåt emellan varandra.

Vilken färg ska vi måla den till höger?
vilken färg ska den vänstra få bli?
Du kan måla lungt och inte som en seriemurder,
då tar jag och målar om den vänstra, så att den inte blir nån annan lik.

Puss på dig,
här slutar boken.
Puss på dig,
här slutar orden.
Puss på dig,
hälst av allt så vill jag att vi sätter ihop himmlen.
Puss på dig,
mest av allt så behöver vi karlsons klister..

..för att reparera dem söta molnen där uppe.




Fri vers av div-lilly
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-07-06 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly